Trylledejs Culotte på Bål  
   
  Antal personer 4  
   
   
       
    Trylledej:  
4 4 strøgne kopper hvedemel  
2 2 kopper salt  
1,5 1,5 kop vand  
       
    Steg:  
  1000 gram culotte steg  
  1 pakke skive bacon  
  8 fed hvidløg  
    div. Kryderurter  
    Oliven olie  
    Salt   
    Peber  
   
 
Tekstboks: Lav et bål, i god tid før spisningen, gerne med nogle store brænde stykker.
Når flammerne er væk kan madlavningen begynde.


• Tag en ikke alt for stor culotte steg afpuds den og skær riller ned til kød laget.
• Stik den med div. krydderurter samt hvidløgs fed som er klemt flade. 
• Gnides stegen med oliven olie samt salt og peber.
• Fordel bacon udover stegen i et jævnt lag. 
• Rul trylle-dejen ud i et tykt lag, og pak derefter culotten ind.
• Stegen lægges ind i gløderne.
• Vend den af og til, så den ikke bliver brændt.

Fordelen ved at bruge trylledej er, at Stegen er bedre beskyttet mod varmen, end hvis du brugte sølvpapir - desuden er det mere miljøvenligt.
Når Stegen er færdig, ca. 65C, flækkes trylledejen og pilles af.